MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de 'değişim mesaisi'nde 2.gün raporu!
Politika
1 Mart 2018 Perşembe 17:20

AK Parti İzmir’de 'değişim mesaisi'nde 2.gün raporu!

İl başkanlığı görevine Şengül’ün gelmesinin ardından 19 ilçe için değişim kararı çıkarken, Genel Merkez tarafından kente gönderilen 5 koordinatör özel çalışmayı sürdürüyor. Koordinatörler çalışmaları rapor haline getirerek Genel Merkez’e sunacak.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de il başkanlığına Aydın Şengül’ün atanmasının ardından kongreler öncesi çalışmalar tam gaz devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Şengül, 11 ilçede mevcut başkanlarla devam, 19 ilçe de değişim kararı aldıklarını açıklamıştı.

Bu ilçelerde başkanlık için en doğru ismi seçme adına yapılacak özel çalışmalar Genel Merkez tarafından belirlenen koordinatörlerin sahaya inmesiyle başladı.

‘Ankara’ 19 ilçedeki mesai için İzmir Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin yanı sıra Konya Milletvekili Ömer Ünal, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Muğla Eski Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır’ı görevlendirdi.

Programa göre Konya Milletvekili Ünal birinci grupta Karşıyaka, Bornova, Konak ve Buca’da, Antalya Milletvekili Köse ikinci grupta Gaziemir, Selçuk, Karaburun ve Çeşme’de, Kütahya Milletvekili İshak Gazel üçüncü grupta Menemen, Aliağa, Çiğli ve Dikili’de, Manisa Milletvekili Murat Baybatur dördüncü grupta Ödemiş, Tire, Balçova ve Narlıdere’de Muğla Eski Milletvekili Nil Hıdır da beşinci grupta Foça, Güzelbahçe ve Urla’da fikir alma ve temayül mesaisini bizzat gerçekleştirdi.

4 koordinatör çalışmalarına yarın da devam ederek sonlandıracak, Antalya Milletvekili Köse ise yoğun programı nedeniyle Cumartesi günü de İzmir'de olacak. 

SÜREÇ NASIL İŞLEDİ/NELER SORULDU?
5 koordinatör dün başladıkları ve bugün devam eden mesaide 5 gruba ayrılarak 19 ilçede partinin önde gelen isimleri, başkanlar, meclis üyeleri ve yöneticilerinin görüşlerini aldı. Koordinatörler bu isimlere ilçede nasıl bir başkan görmek istediklerini sordu.

Koordinatörler ilçe başkanı olmak için İl Başkanlığı’na özgeçmişlerini teslim eden adaylarla da görüştü. Heyet adaylara teşkilat geçmişi ve aile durumlarının yanı sıra ilçe başkanlığı için gerekli gördükleri kriterleri de sordu.

İlçelerde sandık da kuruldu. Temayül yoklamasında mevcut ilçe başkanları, yönetim, kadın ve gençlik kolları üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanları sandık başına giderek başkan görmek istedikleri 3 ismi yazdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir