MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de ilginç gelişme: 1.5 yıl sonra döndüğü görevi bıraktı, aday oldu!
Politika
22 Eylül 2017 Cuma 16:04

AK Parti’de ilginç gelişme: 1.5 yıl sonra döndüğü görevi bıraktı, aday oldu!

AK Parti Çiğli’de yaşanan disiplin krizinden 1.5 yıl sonra teşkilat başkanlığı görevine yeniden getirilen Tok flaş bir karara imza atarak görevinden istifa etti ve ilçe başkanlığına aday oldu.

GERÇEKİZMİR – AK Parti Çiğli’de ilginç bir gelişme yaşandı.

İlçe Başkanı Sedat Karatekin’in önemli revizyonlara imza atarak yenilediği yönetimde teşkilat başkanlığı görevine getirilen Ahmet Tok karar açıklandıktan 2 gün sonra istifa etti.

2016 yılının Şubat ayında AK Parti il yönetimi tarafından İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz’a küfür ettiği gerekçesiyle teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevinden alınan, hakkında disiplin mekanizması çalıştırılan ve kesin ihraç istemiyle sevk edildiği kuruldan uyarı cezası alan, Yılmaz ile de mahkemelik olan Ahmet Tok uzun aradan sonra döndüğü görevini ilçe başkanlığına aday olmak için bıraktığını açıkladı.

İŞTE İSTİFA DİLEKÇESİ 

ONUR DUYDUM AMA…
Tok, Gerçekizmir'e yaptığı açıklamada  “Partimin bana vermiş olduğu görevden onur duydum. İlçe kongresi sürecindeyiz. İlçe başkan adaylığı düşünüyorum. Bu nedenle ilçe yönetiminin önünü açmak adına bugün istifa ettim” diye konuştu.

İFTAR ORGANİZASYONUNDA KRİZ ÇIKMIŞTI
Partide 7 yıl ilçe gençlik kolu başkanlığı da yapan Tok’un disiplin cezası aldığı dönemde AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda yer almasına İl Başkanı Bülent Delican ve il başkan yardımcıları tepki göstermiş, iftara katılmamışlardı. O dönem ilçe başkanı Karatekin, il binasına savunmaya çağrılmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir