MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Başkan İZSU’ya kızdı, sahaya indi: Kendi ellerimle yaparım!
Yerel Yönetimler
15 Aralık 2017 Cuma 09:38

AK Partili Başkan İZSU’ya kızdı, sahaya indi: Kendi ellerimle yaparım!

İZSU tarafından kapatılmadığı iddia edilen çukurlar için ekiplerine talimat veren Menderes Belediye Başkanı Soylu sahaya indi, kepçe ile çalışan personele yardım etti.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) çalışmaları AK Partili ilçe belediyeleri tarafından tepki görmeye devam ediyor.

İZSU çalışmaları nedeniyle vatandaşlardan gelen şikayetlerle sıkıntı yaşayan AK Partili Başkanlar çareyi çalışma noktalarına pankart asmakta bulmuştu.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun bu uygulamaları o dönem meclis oturumunda tartışma konusu olmuş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başkanları hedef almasıyla polemik büyümüştü.

Ancak tartışma sonrası kriz bitmedi. Geride kalan hafta Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in İZSU’ya sert çıkışının ardından bu hafta da Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan tepki geldi.

İZSU’yu sert sözlerle eleştiren Başkan Soylu’nun talimatıyla Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Menderes genelinde yapılan kazı çalışmalarının ardından yollardaki kapatılmayan çukurları kapatmak için harekete geçti.

Menderes Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sürerken Başkan Soylu da sahaya indi. Kepçe ile çalışma yürüten ekiplere bizzat yardım eden Soylu vatandaşlara seslenirken Büyükşehir’i de üstü kapalı olarak yine eleştirdi.

Başkan Soylu, “Bu sabah mesaiye yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek başladık. Hiç merak etmeyin değerli hemşerilerim bu yolları kendi ellerim ile yapar, sizi çamurda, tozda, toprakta bırakmam” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nihat Şit
 27 Aralık 2017 Çarşamba 21:42
İzmir Büyük şehir Belediyesinin yapamadıkları hizmetleri sizler yaptığınız için size zorluk çıkarıyor çünkü sizler Ak Parti Belediye Başkanı olduğunuz için zorluk çıkarıyor merak etmeyin az kaldı 2019 da izmir Büyük şehir Belediyesini alcaiz halkimizda hizmet görecek Onların saltanatı bitecek inşallah
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir