MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya NATO skandalında CHP’yi hedef aldı
Politika
21 Kasım 2017 Salı 17:24

AK Partili Kaya NATO skandalında CHP’yi hedef aldı

NATO skandalına tepkiler yaparken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan CHP’ye eleştiri geldi. CHP’yi NATO skandalında tutarsızlıkla suçlayan Kaya, CHP’nin Atatürk’ün CHP’si olmadığını iddia etti, “Bu CHP’ye en güzel cevabı kurtuluşun ve istiklalin şehri İzmir’imiz verecektir” dedi.

GERÇEKİZMİR - NATO'nun Norveç'teki Ortak Harp Merkezi'nde yapılan tatbikatında Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının 'karşıt kuvvet liderleri' arasında gösterilmesine tepkiler sürerken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan CHP’ye eleştiri geldi.

Kaya Twitter’dan yayınladığı mesajlarla CHP’yi NATO skandalında tutarsızlıkla suçlarken “Bu CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Bu CHP’ye en güzel cevabı kurtuluşun ve istiklalin şehri İzmir’imiz verecektir” ifadelerini kullandı.

Kaya kendisine ait Twitter hesabından şu mesajları paylaştı:

1- Norveç’te NATO Harp Merkezinde düzenlenmekte olan tatbikatta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefe konması kabul edilemez bir durumdur.

2 - NATO için bu alçaklığı hata olarak tanımlamak bile, NATO’nun zihin dünyasını açıkça sergilemektedir. Görülmüştür ki; hedef devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onların şahsında Türkiye Cumhuriyetidir.

3- Ayrıca Ana muhalefet partisi CHP’den tüm milletimizce, bu hususta yerli ve milli duruş beklerken ardı ardına ortaya konan tutarsız tavırlar, CHP’nin kurucu değerlerinin ve yörüngesinin ne kadar dışına çıktığını gösteren sayısız örnekler arasında yerini almıştır.

4- Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyetimize hakaret içeren bir konuda dahi, CHP’nin Türkiye’den taraf net bir duruş göstermemesi, bugün gelmiş olduğu çizgiyi net şekilde ortaya koymaktadır.

5- Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyetimize hakaret içeren bir konuda dahi, CHP’nin Türkiye’den taraf net bir duruş göstermemesi, bugün gelmiş olduğu çizgiyi net şekilde ortaya koymaktadır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Seniye Nazik Işık
 23 Kasım 2017 Perşembe 09:12
Allah aklımızı korusun! Tutarsızlık örnekleriyle dolu siyasi tarihinden söz etmeye bile gerek duyulmayacak bir partinin vekili, kendi yapacakları yerine CHP’yle ve Kılıçdaroğlu’yla ilgili biröşeylee söyleme halinde. Eh ne diyelim, balık baştan kokar; en tepesindekinde de günlük menünün birinci maddesi CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na çatmak. Ama hatırlatayım, NATO skandalını CHP üretmedi, NATO’daki hazırlıkları yalip etmeyen iktidar ülkemizin, Mustafa Kemalimizin ve bugünkü Cımhurbaşkanımızın küçük düşürülmesinden sorumluluğunu çamur atmakla kapatamaz!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir