MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya kontra: Para nerede? Baraj nerede?
Politika
2 Ağustos 2024 Cuma 13:24

Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya kontra: Para nerede? Baraj nerede?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, mevkidaşı AK Partili Bilal Saygılı’nın barajlardaki su oranının düşüklüğü ile ilgili yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Gördes Barajı’nı hatırlatan Aslanoğlu, “Parayı alıp, barajı yapamayanlar da soruyor, su nerede diye? Para nerede? Baraj nerede?” dedi.

GERÇEKİZMİR- AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İzmir barajlarındaki doluluk oranın çok düştüğünü bunun nedeninin ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yeterli bir altyapıyı inşa edememesi olduğunu savundu.

PARA NEREDE? BARAJ NEREDE?

AK Partili Saygılı’ya cevap CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan geldi. İzmir’in su ihtiyacını Gördes Barajı’ndan karşılaması gerektiğini fakat barajdan kente su gelmediğini belirten Aslanoğlu, “Para nerde? Baraj nerde? İzmir’in su ihtiyacı için Gördes Barajı yapılacaktı. Hükümet utanmadı bunun parasını İzmirlilerden istedi. Evet doğru duydunuz! Hükümet İzmir’in su ihtiyacı için baraj yaptı ve parasını İzmirlilerden istedi. Bugüne kadar İzmir büyükşehir belediyesi 257 milyon lira para ödedi. Ama barajı yapmayı beceremeyen hükümet barajda su tutmayı başaramadı. Su tutamayan baraj yaptılar. Barajın parasını almaya devam ediyorlar. Parayı alıp, barajı yapamayanlar da soruyor, su nerede diye? Asıl soru çok açık! Para nerede? Baraj nerede?” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir