MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu’ndan kritik il kongresi açıklaması: Erteleme yok, uzlaşı arayışı var!
Politika
26 Eylül 2024 Perşembe 10:08

Aslanoğlu’ndan kritik il kongresi açıklaması: Erteleme yok, uzlaşı arayışı var!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, Politika Durağı programında cumartesi günü yapılacağı duyurulan il gençlik kolları kongresiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aslanoğlu, “Kongrenin ertelenmesi söz konusu değil. Yapılacak. Genel Başkanımızın da genel merkez yönetimimizin de ‘mümkünse uzlaşı içerisinde bir kongreye gidilmesi’ görüşü var. Eğer olabiliyorsa tabi ki partinin birliği, beraberliği için daha güzel olacağını inanıyorum” dedi.
GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, EGE TV’de Politika Durağı programında gazeteciler Sercan Avcı ve Onur Çakır’ın konuğu oldu.

Genel başkan yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çüftçi ‘il kongresi’ gündemiyle kente gelirken Aslanoğlu, cumartesi günü yapılacağı duyurulan ancak henüz adayların (Ayça Gülenç-Ruhsar Selis Çelik) resmi açıklama yapmadığı ve Genel Merkez’in de müdahil olduğu gençlik kolları il kongresiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

ERTELEME YOK, UZLAŞI ARAYIŞI VAR

Aslanoğlu şunları söyledi;

“Kongrenin ertelenmesi söz konusu değil. Yapılacak. CHP yarışmayı seven, kendi içerisinde iddiaları olan, arkadaşlarımızın iddialarını ortaya koyduğu, kendi içimizde heyecanlı olarak gördüğümüz, bazen sizin çekişmeli olarak gördüğünüz süreçler yaşıyoruz. Bu da onlardan biri. Ama biz genel seçim gördük. Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Omuzlarımızın çöktüğü dönemler gördük. Kurultay, parti içi değişimi oldu, derken bu günlere geldik. Genç arkadaşların oturup kendi aralarında bir liste çıkarmasını daha doğru buluyor, inanıyorduk. Ama süreç böyle gitmedi. İki arkadaşımızın aday olduğu bir döneme girdik. Şimdi herkesin bir arada olduğu bir liste oluşturulabilir mi, bunun sohbetleri oluyor, olacak. Eğer olabiliyorsa tabi ki partinin birliği, beraberliği için daha güzel olacağını inanıyorum.  Genel Başkanımızın da genel merkez yönetimimizin de ‘mümkünse uzlaşı içerisinde bir kongreye gidilmesi’ görüşü var.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir