MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan’dan yoğun İzmir mesaisi: Programında neler var?
Politika
5 Eylül 2017 Salı 08:09

Başbakan’dan yoğun İzmir mesaisi: Programında neler var?

Başbakan Yıldırım Cuma günü geleceği kentte İZBAN Selçuk-Torbalı hattını Başkan Kocaoğlu ile birlikte yolculuk ederek açacak. Başbakan ayrıca Torbalı, Ödemiş ve Bornova’da 3 hastanenin açılışının yanı sıra Sabuncubeli Tüneli’nin ‘ışık gördü’ törenine de katılacak.

GERÇEKİZMİR – Başbakan Binali Yıldırım 17 Nisan’da yapılan anayasa değişikliği referandumunda oy kullandıktan yaklaşık 5 ay sonra bir dizi tören ve açılış için yeniden seçim bölgesi İzmir’e geliyor.

- TORBALI'DA ÇİFTE BAYRAM... 

Başbakan Binali Yıldırım 2 günlük mesai süresince sağlık ve ulaşım alanında birçok önemli yatırımı hizmete alacak.

KOCAOĞLU İLE BİRLİKTE YOLCULUK
Başbakan Yıldırım’ın 8 Eylül Cuma günü geleceği İzmir’deki ilk durağı Selçuk olacak. Başbakan İZBAN’ın Selçuk-Torbalı hattını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte yolculuk ederek açacak. İkili son olarak Torbalı hattının yolcusuz deneme seferine de birlikte katılmıştı.

3 ÖNEMLİ SAĞLIK YATIRIMI HİZMETE ALINIYOR
Başbakan İZBAN seferiyle geleceği Torbalı’da sağlık alanında 3 önemli yatırımı eşzamanlı olarak hizmete alacak. Torbalı Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katılacak Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi ile yenilenen Bornova Trafik Hastanesi’nin de açılışlarını canlı yayında yapacak.

SABUNCUBELİ IŞIK GÖRÜYOR!
Yıldırım Torbalı mesaisinin ardından günü Sabuncubeli’nde yapılacak törenle kapatacak. Sabuncubeli Tüneli’nde yapılacak ‘ışıkgördü’ töreni Manisa ve İzmir’in kurtuluş günlerini bağlayan gece yapılacak olmasıyla ayrı bir önem kazanacak.

Yıldırım’ın 8 Eylül gecesini İzmir’de geçirmesi ve 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yılı kutlamaları kapsamında Valilik binası önünde yapılacak  temsili bayrak çekme törenine katıldıktan sonra kentten ayrılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir