MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer’den kritik ‘sahra hastanesi’ ve ‘3 kat artış’ mesajı!
Yerel Yönetimler
17 Aralık 2020 Perşembe 16:24

Başkan Soyer’den kritik ‘sahra hastanesi’ ve ‘3 kat artış’ mesajı!

’Sahra hastanesi ihtiyacı’ çıkışını yineleyen Başkan Soyer İzmir’de bulaşıcı hastalık nedeniyle vefatlarda ilkbahara oranla 3 kat artış yaşandığını söyledi.

GERÇEKİZMİR - Hızlı artan vaka sayıların gölgesinde koronavirüs salgınıyla mücadele tam gaz devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den önemli açıklamalar geldi. 

’Sahra hastanesi ihtiyacı’ çıkışını yineleyen ve bakanlık için yaptıkları yer tahsisini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer İzmir’de bulaşıcı hastalık nedeniyle vefatlar da ilkbahara oranla 3 kat artış yaşandığını söyledi. 

Başkan Soyer, “Sahra hastanesi için ihtiyaç var. Biz önerimizi daha önce de yapmıştık. Yer de gösterdik. (Gaziemir Fuarizmir’de 110 bin, Kültürpark’ta 23 bin metrekare, iklimlendirmeli kapalı alan) Biz talep olursa hazırız. Başından beri sahra hastanesiyle ilgili çağrı yaptık. Şimdi tablo 3 katına çıktı. İhtiyaç var. Sağlık Bakanlığı karar verecek” diye konuştu. 

KAÇI KORONAVİRÜS KAYNAKLI BİLMİYORUZ AMA 3 KATINA ÇIKTI!
Soyer ayrıca, “Bizim elimizde bulaşıcı hastalık tanısıyla vefat edenlerin sayıları var. Geçmişteki rakamlarla karşılaştırdığımızda İzmir'de  Nisan ve Mayıs aylarındaki bulaşıcı hastalıktan ölüm sayıları bugün 3 katına çıktı. Bu ölümlerin kaçının koronavirüs nedeniyle olduğuyla ilgili bir bilgi yok elimizde” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir