MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Merkezi’nde PM trafiği: İzmir’den kimler önerildi?
Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 15:17

CHP Genel Merkezi’nde PM trafiği: İzmir’den kimler önerildi?

CHP’de kurultay öncesi Genel Merkez trafiği hızlandı. Ankara’da bulunan İzmir İl Başkanı Yücel, il başkanları toplantısının ardından Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. CHP Lideri’nin anahtar liste çalışmalarını komisyon sürdürürken, Yücel’in Kılıçdaroğlu’na İzmir’in desteğini ilettiği ve PM için isim önerdiği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – CHP bu hafta sonu yapılacak olan kurultaya kilitlendi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 36. Olağan Kurultay öncesi partisinin il başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıya katıldı.

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantıda örgüte dönük çalışmalar ele alınırken kurultaya yönelik değerlendirmeler de yapıldı.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Yücel, toplantı sonrasında Kılıçdaroğlu’ya özel olarak bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nun anahtar liste hazırlıkları komisyon tarafından sürdürülürken, Yücel İzmir’den PM’ye aday olan isimleri Kılıçdaroğu’na aktardı.



KONTENJANA GÖRE ÖNCELİKLİ İSİMLER VAR
Ankara kulislerinde Yücel’in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla yaptığı istişare sonucunda İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İl Eski Başkanları Ali Engin ve Asuman Ali Güven, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin,  İl Eski Başkan Yardımcıları Altan İnanç, Salih Özçiftçi, PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç  isimlerini Kılıçdaroğlu’na aktardığı konuşuluyor.

Kılıçdaroğlu’nun gün içinde Ankara'da olması beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da tamam dediği İzmir listesinin yarısına yakınını listesidne yer vermesi, ayrıca İzmir’den de çalışmak istediği isimleri listesine yazması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Haydar
 1 Şubat 2018 Perşembe 19:02
Oyumuz 2 adaya.gerisi Turkiyeye haksızlik.Sonucta 81 il ama pm 52
 Ferdi Erten
 1 Şubat 2018 Perşembe 15:46
Genç bir ilçe başkanı olarak Gaziemir''de başarılı işlere imza atan ve genç siyasetçilere örnek olan Umut Tekin''i listede görmeyi bir genç olarak arzu ediyorum.
 
 1 Şubat 2018 Perşembe 15:32
Tabi bu yazılan isimler bazıları gerçek dışı kilerim.il başkanın ve kocaoğlunun adayları. Yekta varmalı,sevda erten kılıç ,bu iki isim tama ama geriye kalanlar alternatifler arasında yeni yedek aday adayları .çünkü Zaten Kılıçdaroğlu İzmir mv Selin sayek böke ,ve sınırdırıda gösterilecek aday.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir