MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de o başkan görüşme odasında: Genel Merkez’e rapor gidecek!
Politika
23 Temmuz 2019 Salı 09:16

CHP İzmir’de o başkan görüşme odasında: Genel Merkez’e rapor gidecek!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, kendisini müdür olarak ataması kamuoyunda tartışma konusu olan, son günlerde de akrabalarını belediye de önemli görevlere getirdiği iddia edilen Karaburun Belediye Başkanı CHP’li İlkay Girgin Erdoğan’la dün akşamüstü il binasında görüştü.

GERÇEKİZMİR - Karaburun Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İlkay Girgin Erdoğan'ın belediye şirketine kendisini müdür olarak ataması ve huzur hakkı adı altında maaş alacak olması beraberinde tartışmaları getirmişti.

Başkan Erdoğan haftasonu yaptığı açıklamayla büyük tartışma yaratan karardan ve şirket müdürü olarak alacağı 7 bin 500'lik huzur hakkından geri adım atarken bu kez bazı akrabalarını belediye içinde önemli görevlere getirdiği iddiası ortaya atıldı.

Karaburun özelinde son günlerde yaşanan ve Genel Merkezi de rahatsız ettiği iddia edilen gelişmeler üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Erdoğan’ı il binasına çağırdı.

Dün akşam üstü il binasında gerçekleşen görüşmede Yücel’in  aldığı kararlar ve ortaya atılan iddialar hakkında Erdoğan’dan detaylı bilgi aldığı öğrenildi.

Yücel’in Karaburun’la ilgili Genel Merkez’e ayrıntılı rapor sunacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir