MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’in Patronu ‘satış krizi’ne ne tepki verdi?
Politika
23 Ekim 2017 Pazartesi 12:46

CHP İzmir’in Patronu ‘satış krizi’ne ne tepki verdi?

Bayındır'da yaşanan kriz sonrası ilk kez konuşan CHP İl Başkanı Başkan Güven, "Bu tür olayların basın üzerinden tartışılması partiye hiçbir yarar sağlamamaktadır" dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP’li Bayındır Belediyesi Arıkbaşı Mahallesi sınırlarında bulunan 80 dönümlük araziyi 675 bin TL karşılığında CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’a ait Gür- Ya şirketine satıldığı iddiaları tartışma yarattı.

Satış kararı partide büyük tartışmalara yol açtı. CHP’de kriz çıktı. Satışa İzmir Milletvekili Atilla Sertel tepki gösterdi, il yöneticisi Yücel Özen istifa kararı aldı.

- SATIŞ DEPREMİNDE EV SAHİPLERİ KONUŞTU: AK PARTİ VE CHP'NİN BAŞKANLARI NE DEDİ? 

Yaşananlar ardından CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven’den de önemli mesajlar geldi.

Başkan Güven, "Bu tür olayların basın üzerinden tartışılması partiye hiçbir yarar sağlamamaktadır" dedi.

Güven açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Partimizde sorumluluk taşıyan arkadaşların, birbirleriyle yüz yüze konuşabilecekleri konuları, basın üzerinden değerlendirip, ortalığı birbirine katmalarını doğru bulmuyorum. Eğer konu köy mallarının satışı konusuysa bunları oturup konuşabilir, böylece konunun detayları ve hassasiyetleri hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olup, ona göre davranabilirler. Ancak şu an yapılan ve basın üzerinden yürütülen işler, hem çözüm üretmiyor, hem kamuoyu tarafında yanlış bir algıya sebep oluyor. Bu tür durumlar partimize hiçbir yarar sağlamadığı gibi, zararda veriyor. Bu sebeplerden dolayı arkadaşlarımdan ricam, daha dikkatli ve sorumlu davranmaya özen göstermeleridir.

TEK HEDEF 2019, AMAÇ TÜRKİYE'NİN KURTULUŞU
Güven, Türkiye'nin çok önemli sorunları varken, CHP olarak amaçlarının mevcut sorunların çözümü olduğunu belirterek, "Ülke çok sıkıntılı ve tehlikeli bir sürece sürüklenmişken, halkımız CHP'yi tek umut olarak görüyorken, bizlerin daha sorumlu ve düşünceli davranması şarttır. Kendi kendimizle tartışacak lüksümüz yoktur. Bu konular diyalogla ve kendi içimizde halledilecek konularken, partimize zarar verecek boyutlara taşınması kabul edilemez. Bizler, 2019'u hedeflemiş, halkımızla birlikte Türkiye'nin yeniden saygın, demokrasiyle yönetilen ve adaletin sağlandığı bir ülke haline gelmesini amaçlamış bir partinin mensuplarıyız. Bu amaca hizmet tek önceliğimizdir. Bir kez daha tüm arkadaşlarımızdan bu amaca uygun hareket etmelerini rica ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halk
 23 Ekim 2017 Pazartesi 22:11
Chp izmir il başkanı maşallah teflon tava gibi yanmaz yapışmaz. Böyle yuvarlak siyaset yapan yüksek sesten, mevkiden korkan siyasilerin izmir için işgal ettikleri koltukları bir an önce boşaltmaları elzemdir.
 ALİAĞALI
 23 Ekim 2017 Pazartesi 12:56
yani ne anlamamız gerekiyor bu açıklamadan? ne yaparsanız yapın ama gizli saklı yapın öyle mi? e o zaman aliağadaki almaktan vazgeçtiğiniz arsa satışında neden kıyameti kopardınız?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir