MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar'da 'blok hareket': Yetki Başkan’da!
Politika
27 Aralık 2017 Çarşamba 10:19

CHP Karabağlar'da 'blok hareket': Yetki Başkan’da!

CHP İzmir’de ilk il kongresi Cumartesi günü il gençlik kollarında yaşanacak. Adaylar çalışmalarını sürdürürken, 30 kişilik Karabağlar il delegasyonu başkan Okver’e adaylarla görüşme yapma ve hangi adaya destek verileceğini belirleme noktasında tam yetki verdi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de partili gençler Cumartesi günü Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’ndeki kongrede yeni il başkanını seçecek.

Mevcut il gençlik kolu başkanı Sinan Sarıküse’nin aday olmayacağı kongrede adaylık için Doğacan Öz, Görkem Çolak, Onur Günay ve Ozan Uyan gibi isimler geçiyor.

Adaylar ilçelerde çalışmalarını sürdürürken, ilçelerde delegasyon ve başkanlar da toplantılar düzenleyip kongrede kimin yanında yer alacaklarına dair görüşmeler yapıyor.

Kongrenin kilit ilçelerinden olan 30 il delegasyonuna sahip Karabağlar’da, delegeler adaylarla görüşme yapma ve hangi isme destek verme noktasında yetkiyi ilçe başkanı Oğulcan Okver’e verdi.

Okver ve kurulan komisyon yapacağı görüşmeler neticesinde blok şekilde destek verilecek adayı 1-2 gün içinde belirleyecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir