MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de ‘başkan arayışı'na yönelik manidar paylaşım: Bit pazarından…
Politika
27 Aralık 2017 Çarşamba 08:53

CHP’de ‘başkan arayışı'na yönelik manidar paylaşım: Bit pazarından…

CHP İzmir’de 1 numaralı gündem il kongresi olurken, partide il başkan adayı için toplantı mesaileri arttı. Kocaoğlu’nun 4 önemli zirvesinin üstüne, ilçe başkanları Torbalı’da toplandı. İsmi il başkan adaylığı için geçen İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ’dan süreci ve yöntemi eleştiren manidar bir paylaşım geldi.

GERÇEKİZMİR – CHP’de olağan kongre takvimi işlerken, İzmir Örgütü 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresine kilitlendi.

Süreçte ilk hamle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan gelmiş, uzlaşı arayışı kapsamında önce ilçe başkanların ardından vekiller ve son olarak da ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen Kocaoğlu, dördüncü zirvesini il yönetimi ve disiplin kuruluyla yapmıştı. Kocaoğlu’nun 'Büyükşehir Belediye Başkanı' sıfatıyla  il başkanı belirlemek adına yaptığı çalışma tabanda tepki görmüştü.

Kocaoğlu’nun ilk tur biten görüşmelerinin ardından ilçe başkanları da bağımsız olarak ilk toplantısını Torbalı’da yapmış, kendi aralarında sürecin sağlıklı yürütülebilmesi adına komisyon kurmuşlardı. Başkanlar il başkanı olacak isim noktasında toplantıda tarif yaparken, örgüte kongre süreciyle ilgili bildiri duyurma kararı almıştı.

CHP İzmir’de toplantılar mesaisi sürerken, ismi il başkan adaylığı için geçen İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ’dan manidar bir paylaşım geldi.

Karlıdağ, uzlaşı formülüyle il başkan adayı arayışının sürdüğü ortamda sosyal medya hesabından “Bit pazarından ‘dava adamı’ çıkmaz” ifadesini kullandı.

Karlıdağ’ın paylaşımı partililer tarafından sürece ve yönteme yönelik eleştiri olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat kara
 28 Aralık 2017 Perşembe 00:00
Abi bu adam yönetici iyimi şu şahıslara bakınca chp nın neden iktidar olamadığını bi kez daha anlıyorum.
 Yasin
 27 Aralık 2017 Çarşamba 16:34
Okan KARLIDAĞ,Utku GÜMRÜKCÜ, Bayanlarda ise Esin DOĞAN ve Aytül TOKGÖZLÜ... Örgütten geliyorlar.Baskiya direniyorlar.Çok çalışkanlar.Ilçe ilce geziyorlar.Her ilçeye eşit mesafedeler.Siyaseti Çıkarsız yapıyorlar,Gnl merkeze yakınlar,Büyük sehirle sorunları yok.Delege.ilce.il.kurultay nedir.Nasıl örgütlenirler biliyorlar.İşin icinde rant yoksa bunlardan biri dogru adrestir.Esin hnm da genc olmasıyla bile kadroda olmalıdır.Aksi takdirde Asuman Ali Güvenle yola Devam..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir