MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karşıyaka’da delege seçimlerinin ilk gününe 'sarı' liste damgası
Politika
4 Temmuz 2023 Salı 18:01

CHP Karşıyaka’da delege seçimlerinin ilk gününe 'sarı' liste damgası

Karşıyaka’da delege seçimleri başladı. Sancaklı, Yamanlar ve Tersane mahallelerinde seçimlere tek liste ile girilirken, listelerin rengi sarı oldu. Alaybey Mahallesi’nde sarı liste ile beyaz liste yarışında İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in desteklediği ve yer aldığı sarı liste sandıktan önde çıktı. Tersane mahallesinde ilçe eski başkanı Adnan Alabay delege seçilen isimler arasında yer aldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri pazartesi günü itibariyle başlarken, partinin en güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Karşıyaka’da da delege seçimleri bugün (Salı) itibariyle 4 mahallede start aldı.

Sancaklı, Yamanlar ve Tersane Mahallesi’nde seçimlere tek liste ile girilirken, listelerin rengi sarı oldu.
Alaybey Mahallesi’nde sarı liste ile beyaz liste yarıştı.

Sancaklı’da İrfan Sert, Yamanlar’da Durmuş Yenigöl, Tersane Mahallesi’nde ise İl Eski Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, Bülent Doğan, Gamze Uğurlu, Engin Yılmaz, Aynur Zorer, İhsan Yapız, Meral Derelioğlu ile Berfin Öktemay delege seçildi.

Alaybey’de sarı liste ile beyaz listenin yarışında İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in desteklediği ve yer aldığı sarı liste sandıktan önde çıktı. Coşkuner dışında, Emine Ata, Taylan Alabay,  Barış Erel, Halil Tunç Dursunoğlu, Mehmet baran, Arda Durmayan, Tahsin Türe ve Gökhan Yiğit delege seçildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 mert
 12 Temmuz 2023 Çarşamba 07:42
kemal bey istanbulda mustafa sarıgül ü aday göstersin.anket yapsınlar sarıgül mü imamoglu mu diye sarıgül enaz 3 puan önde çıkar amaç kazanmak degilmi.sarıgül eski kurt tur.istanbulu avucunun içi gibi bilir ve çok güçlüdür.
 mert
 12 Temmuz 2023 Çarşamba 07:33
ne yani 100 yıllık bir partiye şov dan başka bir iş yapmayan anap lı bir mütahitmi genel başkan olacak.chp nin genlerine uygun degil.iyi partiye gitsin.kemal beyin yerinde olsam onu partide 1 gün tutmam.sen kendini ne sanıyorsun.
 Nihat yiğit
 5 Temmuz 2023 Çarşamba 21:28
Başarılar dılıyorum yenı dele cemınız inşallah hayırlara vesıle olur kutluyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir