MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Narlıdere’de yarışın adı belli oldu: Yönetimden 2 aday!
Politika
11 Ocak 2020 Cumartesi 10:53

CHP Narlıdere’de yarışın adı belli oldu: Yönetimden 2 aday!

CHP’de hafta sonu kongre mesaisinde gözler Narlıdere’de… İlçe Başkanı Fırat’ın aday olmadığı kongrede yönetim içinden iki aday çıktı. Her iki isme de önemli aktörler destek veriyor.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) kongre maratonunda son 2 haftaya girildi.

İzmir’de Pazar günü gözler Narlıdere’de olacak.

İlçe Başkanı Şahin Fırat, 2 dönemin ardından aday olmama kararı alırken, yönetim içinden 2 aday çıktı. İlçe Sekreteri Serkan Çağlar ile ilçe yöneticisi Mesut Durgun adaylıklarını açıkladı.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Durgun’a  İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dilek Aras ve Grand Plaza Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kılıç gibi isimlerle partili muhtarların destek verdiği öğrenildi.

Süreci uzun süre tarafsız götüren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in de, Karşıyaka'da olduğu gibi Narlıdere'de de Büyükşehir cephesiyle birlikte hareket ettiği ve Durgun’u desteklediği öğrenildi.

Süreçte isimleri ilçe başkan adaylığı için geçen Gürsel Özgür, Ergin Demir, Erkan Kaya,Mehmet Gültekin, Turan Aras ve Nurettin Gömek’in de Durgun’a destek verdiği öğrenildi.

Narlıdere'de 20 yıl belediye başkanlığı yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un Narlıdere'deki sürece müdahil olmadığı, birlikte yıllardır siyaset yapan ekipteki aktörlerin büyük kısmının Çağlar'ı desteklediği öğrenildi.

Bazı Büyükşehir Meclis Üyelerinin de desteğini alan Çağlar uzun süre önce aday olarak saha inmiş ve delegasyonla birebir temas kurmuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir