MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de Aslanoğlu'ndan yönetimle ilk zirve revizyon mesajı!
Politika
12 Ocak 2023 Perşembe 10:36

CHP’de Aslanoğlu'ndan yönetimle ilk zirve revizyon mesajı!

CHP’nin yeni İl Başkanı Aslanoğlu yönetimle gerçekleştirdiği ilk toplantıda revizyon mesajı verdi. Genel Merkez, Büyükşehir cephesi ve önemli aktörlerinin yeni yönetimde belediye çalışanı olmaması konusunda hem fikir oldukları süreçte kulisler de hareketlendi...

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde yaşanan bayrak değişiminin ardından önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Deniz Yücel’in milletvekilliği aday adaylığı kararı sonrası aldığı istifa kararının ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından il başkanlığı görevine atanan Şenol Aslanoğlu devir-teslim töreni sonrasında yönetimle ilk toplantısını bu sabah gerçekleştirdi.

- CHP'DE BİR DÖNEMİN SONU: ASLANOĞLU, SOYER VE YÜCEL'DEN ÇARPICI MESAJLARI... 

- CHP'DE ASLANOĞLU'NDAN LİDER'LE İLK BULUŞMA... 

 BAŞKAN 'REVİZYON' DEDİ! 
CHP İl Başkanı Aslanoğlu’nun il yönetimiyle ilk buluşmasına revizyon mesajı damga vurdu. Aslanoğlu’nun iki kritik seçim yaşanacak süreci sağlıklı yönetme adına yönetimi güçlendirmek için revizyon yapılacağını açıkladığı öğrenildi. 

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA VETO! 
CHP’de Genel Merkezin yanı sıra Büyükşehir cephesi ile sürecin önemli aktörlerinin revizyon sonrası yönetimde belediye çalışanlarının yer almaması konusunda hem fikir oldukları bildirildi. Öte yandan yine Büyükşehir cephesi ile bu aktörlere yeni yönetim için isim sorulacağı da öğrenildi. 

KİMLERİN ADI GEÇİYOR? 
Öte yandan yönetim revizyonu süreci için kulisler de hareketlendi. Kulislerde İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya’nın il başkanı olması için imza veren yöneticilerin yeni yönetimde yer almayacakları konuşuluyor. 

Yeni yönetimde Kaya'ya imza vermeyen isimlerden Konaklı yöneticiler Ahmet Yıldız, Yasemin Menokan ve Leman Tunus’un yer alabileceği, Karşıyaka’dan İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Ozan Uyan, Bornova’dan Serap Yılmaz, Karabağlar’dan İlçe Eski Başkanı Orhan Polat da yeni yönetime girebilecek isimler arasında gösteriliyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ALİ İNANÇ ÜLKÜ
 14 Ocak 2023 Cumartesi 14:57
Yeni il başkanımızın her konuda yanındayız??????????
 HALE
 13 Ocak 2023 Cuma 15:34
sizler belli bir ekip üzerinden gidiyorsunuz böyle önemli bir seçimde her ekipten insan olmalı ve izmir bir olmalı ve önceden görevinde başarısız olmuş ve partinin hiçbir yönetiminde bulunmamamış isimleri yazmak doğru olmaz
 Halim
 13 Ocak 2023 Cuma 02:11
isimleri geçenlerden belediye çalışanı olan var
 Partili
 12 Ocak 2023 Perşembe 21:57
Belediye çalışanı olmak siyaset yapmaya engel mi görülüyor hem de kendi partili belediyelerimiz de bence kişinin verimine tecrübesine bakılmalı nerede çalıştığının çok önemi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca belediyelerimizde çalışan insanların vakit ayırabilmeleri çok daha uygundur seçim süreçlerinde ve saha çalışmalarında
 Mustafa Sancar
 12 Ocak 2023 Perşembe 12:55
Seçilmişlere her zaman saygımız sonsuz lakin öyle boş beleş insanlar var ki şu yönetimde. Biran önce revizyon gelsin lütfen!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir