MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de aday günlüğü: 4 büyük ilçede son durum, il başkanlığı için sürpriz isim!
Politika
17 Kasım 2017 Cuma 10:03

CHP’de aday günlüğü: 4 büyük ilçede son durum, il başkanlığı için sürpriz isim!

CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor. Gözler ilçe kongrelerinde... Karabağlar’da mevcut başkana karşı çıkacak aday kesinleşti. Karşıyaka’da muhalefetin adayından foto-mesaj geldi. Bornova’da Kocaoğlu’nun desteklediği iddia edilen isim adaylığını açıklıyor. Buca'da muhalefetin adayı adaylığını resmiyete dökecek. İl başkanlığı için de sürpriz bir isim gündeme geldi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka’da ilçe kongresi öncesi mevcut İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a karşı muhalefetin üzerinde uzlaştığı işadamı Serdar Koç, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.


Koç kendisine yönelik “Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na karşı” iddialarına yönelik CHP Lideri ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “ Sayın Genel başkanıma karşı diye söylemler duyuyorum. Hiç kimsenin benim kadar, Genel Başkanımın yanında olacak kadar sebebi olamaz. Bu böyle biline...” ifadelerini kullandı.

KOÇANALI ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR
Bornova'da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu’na yakın isimlerin destek verdiği Osman Koçanalı, cumartesi günü saat 15:00’te ilçe binası önünde adaylığını açıklayacak. Bornova’da mevcut ilçe başkanı Nevzat Kavalar koltuğa yeniden talip. Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Adnan Hocaoğlu da geçtiğimiz hafta adaylığını açıklamıştı.

AKDAĞ DA AÇIKLIYOR
Öte yandan Cumartesi günü bir adaylık açıklaması da Buca'da yaşanacak. Mevcut İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'ya 'muhalefetin adayı' sıfatıyla rakip olacak olan Buca Belediye Meclis Üyesi Kasım Akdağ, adaylığını saat 15:00'te ilçe binasında açıklayacak. 

KARABAĞLAR’DA AKPINAR KESİNLEŞTİ
Karabağlar’da ilçe başkanı Ali ihsan Yıldız’ı başarısız bulup değişmesini isteyen geniş tabanlı yapılar, Eğitimciler Derneği (Eğit-Der) İzmir Şube Başkanı Necati Akpınar  isminde uzlaştı. Akpınar’a, ADD, Eğit-Der, eski ilçe başkanı Orhan Polat ve Meclis Üyesi Vahap Batıhan gibi isimler destek verecek. Akpınar önümüzdeki günlerde adaylığını açıklayacak.

İL İÇİN SÜRPRİZ İSİM KAYA
Öte yandan il kongresi için kulislere sürpriz bir isim düştü. CHP Buca Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Kaya’nın ismi il başkan adaylığı için geçiyor. İddiaya göre Buca’da Kaya’ya ‘sürece fazla karışma’ mesajı gitti. Kaya’nın isminin ilçe kongrelerinin ardından örgüte ‘ağabey’ formülü için önerileceği iddia ediliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir