MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de ilçe başkanları ikinci kez toplanıyor: Masada adaylar!
Politika
1 Ocak 2018 Pazartesi 16:12

CHP’de ilçe başkanları ikinci kez toplanıyor: Masada adaylar!

CHP’de il kongresine sayılı gün kala ilçe başkanları hem Kocaoğlu’nun önerdiği Yücel, hem de potansiyel başkan adaylarıyla ilgili değerlendirme yapmak adına ikinci kez toplanııyor. Toplantının günü, saati ve yeri netleşti.

GERÇEKİZMİR –CHP İzmir’de tüm dikkatler Pazar günü yapılacak olan il kongresine çevrildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ‘uzlaşı aday’ sloganıyla toplantılar gerçekleştirmiş, örgüte Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel’i il başkan adayı olarak önermişti.

Yücel ismine ‘tecrübesiz’ diye örgütten tepkiler gelirken, Kocaoğlu ilçe turuna çıkmış ve Yücel için destek istemeye başladı. 

BAŞKANLAR İKİNCİ KEZ TOPLANIYOR
Süreçle ilgili komisyon kuran ve sessizliğini koruyan ilçe başkanları ikinci kez toplanıyor. Toplantı 3 Ocak Çarşamba günü saat 14:00’te Pasaport’taki Kilim Otel’de gerçekleşecek.

Başkanların Kocaoğlu’nun önerdiği Yücel ve başkan adayı olarak konuşulan  diğer isimlerle ilgili ayrıntılı bir değerlendirme yapması ve kongrede yer alacakları/destekleyecekleri isim noktasında görüşlerini ortaya koymaları bekleniyor.

Başkanlar geçtiğimiz hafta ilk toplantısını Torbalı’da yapmıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 2 Ocak 2018 Salı 13:30
Doğru yol, Altan İnanç.
 İlçe Başkanları
 1 Ocak 2018 Pazartesi 21:06
Niye toplanıyorsunuz ki, hepiniz Aziz Kocaoğlu ne derse o olur demediniz mi? Şimdi de emir komuta zinciri içerisinde önünüze konan adayı seçtirmek göreviniz.Bu parti bu tavırsızlığınızı unutmayacak.
 sami
 1 Ocak 2018 Pazartesi 20:01
utku gümrükçü yarın adaylığını açıklamalı.ilce başkanlarının değil.belediye başkanlarının kararları çok önemli Yoksa ilçe başkanları karar vermezler ipleri belediye başkanlarının ellerinde
 Denize
 1 Ocak 2018 Pazartesi 18:37
Denize tam destek sonunakadar destek aziz arkasinda oldugubicindegil azizi sevmem ama bu cocuk bu isi eniyi yapacak biri.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir