MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den İzmir’de kamp kararı: Tarih ve yer belli oldu
Politika
23 Ağustos 2022 Salı 08:33

CHP'den İzmir’de kamp kararı: Tarih ve yer belli oldu

TBMM’nin açılmasından önce CHP’li milletvekilleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında İzmir Seferihisar’da kampa girecek. 22-25 Eylül arasında gerçekleşecek kampta son ekonomik ve siyasi gelişmeler değerlendirilecek, seçim stratejisi masaya yatırılacak,  yeni yasama döneminde izlenecek yol haritası belirlenecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 22-25 Eylül arasında kampa girecek.

İzmir Seferihisar’da yapılacak kampta, son ekonomik ve siyasi gelişmeler değerlendirilecek, seçim stratejisi masaya yatırılacak, yeni yasama döneminde izlenecek yol haritası belirlenecek.

Kılıçdaroğlu, parti yönetimi ile birlikte üç gün boyunca milletvekillerinin görüş ve önerilerini de dinleyecek.

Kampa milletvekillerinin eş ve çocuklarının da katılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Pakize Namdar CHP il delegesi ve muhtar
 24 Ağustos 2022 Çarşamba 21:03
Birazda bizleri dinlerseniz Bizler vatandaşlarla birebir görüşme imkanı olan kişileriz ama ne yazık ki dikkate dahi alınamıyoruz bizler vatandaş ve belediyeler arasında köprüyüz ama Belediye başkanlarıyla görüşemiyoruz dahi biz vatandaşın derdini kime anlatacağız Genel merkez lütfen bizim sesimizi duyun ben bu partiye yıllarımı vermiş onlar yokken ben vardım ve 20 yıldır da muhtarlık yapıyorum halka inemiyor belediye başkanları koltuklarından biraz kalkıp halka karış sınlar yoksa İzmir''de bu gidişle diğer partilere kaptiracağiz birde genel merkez belediye başkanı seçerken kendi istediğini değilde halkın istediği kişiyi atasın çarşaf liste istiyoruz bakın bakalım o zaman bu seçtikleriniz kazanacaktı. Saygılar
 Erduman yoltay
 23 Ağustos 2022 Salı 23:30
Umarım yaklaşan gelen seçimde ve arkasında gelecek seçimde önseçim istiyor örgüt
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir