MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Vekil'den 600 il delegesine SMS: Adayım…
Politika
4 Ocak 2018 Perşembe 17:48

CHP’li Vekil'den 600 il delegesine SMS: Adayım…

CHP İzmir Örgütü Pazar günü yapılacak İl Kongresi’ne kilitlenirken bir hamle de İzmir Milletvekili Bayır’dan geldi. 600 il delegesine SMS atan Bayır, Başkan Kocaoğlu’na ‘siyaset dizaynı’ çıkışı yaptığı mesajında adayının Gümrükçü olduğunu söyledi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde kongreye sayılı günler kala heyecan artarken saflar da netleşiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tam destek verdiği Deniz Yücel ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü arasında geçmesi beklenen yarış öncesi bir hamle de CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’dan geldi.

Gerçekizmir’e yaptığı açıklamayla kongrede oyunu Yücel’e atacağını açıklayan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve yine Yücel’de destek için delegelere telefon açarak nabız yoklayan bir diğer İzmir Milletvekili Atila Sertel’in ardından tarafını açıklayan üçüncü İzmir Milletvekili Tacettin Bayır oldu.


Bayır 600 il delegesine SMS atarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na isim vermeden ‘siyaset dizaynı’ çıkışında bulundu ve kongrede Utku Gümrükçü’yü destekleyeceğini açıkladı. Bayır’ın mesajında “Hiçbir zaman renksiz ve omurgasız kalmadım. Baskıya boyun eğmedim, eğmem de… Her adayımız bizim için değerlidir. Ancak adayım Utku Gümrükçü’dür. Biz de senin artık CHP İzmir’i siyaseten dizayn etmenden sıkıldık” ifadeleri yer aldı.

Bayır, Kocaoğlu’nun ‘aday arayışı süreci’nde İzmir Milletvekilleri ile yaptığı toplantıya da katılmamış ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı sürece müdahil olduğu için sert sözlerle eleştirmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Doruk
 5 Ocak 2018 Cuma 18:27
Aziz baskan gecen sene kimse izmiri dizayn etmeye kalkamaz diye bas bas bagiriyordu gecen secimde ben ankaradan kimse taraf olmadan taraf olmadim diyordu simdi ne olduda taraf oldu bu seferki bahanesi ne acaba butun orgut merak ediyoruz ve artik yeter diyecegiz
 cengiz cansız
 5 Ocak 2018 Cuma 11:45
haydi izmir delegesi aziz kocaoğlu vesayetınden kurtar örgütü
 Veli DÖNMEZ
 4 Ocak 2018 Perşembe 23:10
Tacettin beyin yorumu gayet yerindedir. Önce benim adayım yok diyip sonra aday çıkarmak hangi ahlaka sığar? Geçen kurultayda biz delegeler Milletvekilleri ve parti üst mercileri örgüte müdahale ediyor diye Aziz beyin yanındaydık, destekledik. Fakat bu kurultayda aziz bey müdahale ediyor. Burada geren biri varsa Aziz beydir. Örgütü, Örgüt dizayn eder. Müdahale eden olursa Milletvekili de, İlçe Başkanı da, genel sekreter de müdahal olur. Bence yerinde bir açıklama. Böyle cesur ve mert insanlara ihtiyacımız var.
 örgüt
 4 Ocak 2018 Perşembe 22:43
doğruyu söyleyince nasılda zorlarına gidiyor AZİZ yandaşları! aziz düş örgütün yakasından izmirlide örgüt te bıktı senden! bu delegede onur varsa senin dayatmana karşı çıkacaktır.
 Partili
 4 Ocak 2018 Perşembe 21:23
Yeter yahu sen bi taraftan eşin bi taraftan germeyin partiyi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir