MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de gündem o vakıfla protokol ve Elfida!
Yerel Yönetimler
29 Ağustos 2020 Cumartesi 00:56

Çiğli’de gündem o vakıfla protokol ve Elfida!

Belediye, 1985 yılında Vehbi Koç’un önderliğinde bir grup iş insanı, akademisyen, işçi ve işveren kuruluşları temsilcileri tarafından kurulan Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması (TAP) Vakfı ile ortak iş birliği protokol için harekete geçti. Öte yandan Belediye, EVKA 2 Mahallesi’nde bulunan parka kelebek hastalığı olarak bilinen rahatsızlıkla dünyaya gelen ve geçtiğimiz Temmuz ayında henüz 13 yaşındayken hayata gözlerini yuman Elfida Gündüz’ün isminin verilmesi için adım attı.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR- Çiğli Belediyesi, 1985 yılında Vehbi Koç’un önderliğinde bir grup iş insanı, akademisyen, işçi ve işveren kuruluşları temsilcileri tarafından kurulan Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması (TAP) Vakfı ile ortak iş birliği protokol ile ilgili teklifin görüşülmesi için harekete geçti.  Eylül ayı meclisinin gündemine alınan önerge hem oylanacak hem de oturumda içerikle ilgili bilgi verilecek.

Öte yandan Belediye, EVKA 2 Mahallesi’nde bulunan parka kelebek hastalığı olarak bilinen rahatsızlıkla dünyaya gelen ve geçtiğimiz Temmuz ayında henüz 13 yaşındayken hayata gözlerini yuman Elfida Gündüz’ün isminin verilmesi için adım attı.

İşte o madde: Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Evka-2 Mahallesi 6755 ve 6712 sokakların kesişim yerine denk gelen parka İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ''kelebek hastalığı" olarak bilinen "epidermolizis bülloza" ile dünyaya gelen ve hayata gözlerini yuman 13 yaşındaki ''Elfida Gündüz'' isminin verilmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir