MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkan Erdoğan İzmir’e o tarihte gelecek: Programında neler var?
Politika
9 Aralık 2022 Cuma 11:30

Cumhurbaşkan Erdoğan İzmir’e o tarihte gelecek: Programında neler var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yıldaki ilk İzmir programı netleşiyor. Erdoğan’ın kente Tarihi İktisat Kongresi binasının açılışının yapılacağı gün olan 17 Şubat’ta geleceği ayrıca yine aynı gün Bayraklı Şehir Hastanesi ve yenilenen Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin açılışlarını yaparak TOKİ’nin rezerv alanda depremzedeler için yaptığı konutların anahtar teslim törenine katılacağı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yılda gerçekleştireceği İzmir programı netleşiyor. 

Süreçte kente yılın ilk iki ayında iki kez gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun program nedeniyle tek günlük mesai yapacağı bildirilirken tarih de belli oldu. 

Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kente İzmir İktisat Kongresi’nin 100.yılı olan 17 Şubat günü gelerek Tarihi İktisat Kongresi Binası’nın açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca aynı gün bu binada gerçekleşecek büyük toplantıya da katılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’deki tek günlük mesaisine 3 önemli program daha sığdıracak. Bayraklı’da kentin uzun yıllardır beklediği Şehir Hastanesi’nin açılışı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek, Cumhurbaşkanı depremde gördüğü hasarın ardından yenilenen Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin açılışına da imza atacak. 

Erdoğan’ın yoğun mesaideki son programı ise TOKİ’nin depremzedeler için inşa ettiği rezerv alanda olacak. Erdoğan burada anahtar teslim törenine katılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Oruc keser
 23 Mart 2023 Perşembe 18:48
Ben özürlü vatan dayım görüşmek ve konuşmak istiyorum
 Nuray Saygılı
 9 Aralık 2022 Cuma 19:36
Dört gözle evlerimizin verileceği günü bekliyorum ev sahibi kirayı üç misli yaptı evi satacağım diye taciz ediyor huzur birakmadi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir