MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delican’dan Kocaoğlu’na ‘yavuz hırsız’ çıkışı!
Politika
11 Ekim 2017 Çarşamba 08:10

Delican’dan Kocaoğlu’na ‘yavuz hırsız’ çıkışı!

Büyükşehir Belediye Başkanı’nın son meclis oturumunda AK Partili başkanlara yaptığı pankart salvosuna, AK Parti İl Başkanı Delican’dan sert yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR – Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son oturumunda Başkan Aziz Kocaoğlu’ndan AK Partili başkanlara sert ‘pankart’ eleştirisi gelmişti.

Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir’in çalışma yaptığı alanlarda vatandaşa ortaya çıkan kötü görüntünün ilçe belediyesine ait olmadığını pankart asarak duyuran Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’yu sert sözlerle eleştirmiş, “Sevineceğine bu tozu İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor demekle siyaset olmaz. Afetle siyaset olmaz. Çalışmayla siyaset olmaz. Bir türlü siyaseti öğrenemediniz" ifadelerini kullanmıştı.

Kocaoğlu’nun çıkışına AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’dan yanıt geldi. Gerçekizmir’e konuşan Delican ‘yavuz hırsız’ kontrası yaparken, Kocaoğlu’na “Hizmetle siyaseti karıştırmasın” diye seslendi.

BİR LAF VARDIR... 
Delican, “Bir laf vardır, ‘Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır’ diye… Madem ki yetki Büyükşehir Belediyesi’nde, madem ki burası Bütünşehir yasasıyla Büyükşehir’in görev alanına verildi, o zaman herkes görevini yapacak. Vatandaş ev sahibine bakar, o görüntülerden ilçe belediye başkanını sorumlu tutar. O ne yapsın? Yasayla Büyükşehir’in görevi olan bir durum var. Saldım çayıra, mevlam kayıra mantığıyla olmaz! Tabi ki de dile getireceğiz, uyaracağız” dedi.

BİZ ONUN GİBİ SİYASET YAPAMAYIZ! 
AK Parti İl Başkanı, “Hizmetle siyaseti karıştırmasın. Biz hizmeti kimseden öğrenecek değiliz. Biz zaten sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Büyükşehir de yerine getirsin. Ayrıca Aziz Bey doğru söylüyor, yaptığı siyaset bu ve biz onun gibi siyaset yapamayız!” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kamil
 11 Ekim 2017 Çarşamba 12:15
O zaman büyükşehir belediyeside izmirin her yerine pankart asarak metro projelerinin gecikmesinin sebebi hükümettir yazsın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir