MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dervişoğlu’ndan İzmir’de Akşener imzası, Bahçeli'ye kontra
Politika
5 Mayıs 2018 Cumartesi 11:18

Dervişoğlu’ndan İzmir’de Akşener imzası, Bahçeli'ye kontra

İYİ Parti İzmir Teşkilatı partinin Genel Başkanı Akşener'in 100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adaylığını resmileştirmesi için imza kampanyasını sürdürüyor. Türkiye genelinde 100 bin imza aşılırken İzmir'de vatandaşlar Akşener için imza vermeye devam ediyor. İzmirli Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu da 'Lider' için imzasını kentte attı. Dervişoğlu İzmir için "Yüz akımız" derken, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef aldı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyası sürüyor.

Türkiye genelinde ilk gün sonunda 100  bin barajı aşıldı.  Vatandaşlar Akşener’e imza vermek için seçim kurullarına akın etmeye devam ediyor.  

İzmir’de Kültüpark'ın Basmane kapısında yapılan basın açıklamasıyla yola çıkan kampanya kapsamında partinin İzmirli Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da 'Lider'e destek imzasını kampanyanın ikinci gününde İzmir’e gelip attı.

Dervişoğlu, Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'nda Akşener'in adaylığı için imza attı. Dervişoğlu’nun imzası sırasında İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, il yöneticileri, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, Balçova ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek mlletvekili aday adayı olan Serap Özöktem ve çok sayıda parti yöneticisi de yer aldı.

"İMZA 24 HAZİRAN GÜNÜNE KADAR SÜRSE MERAL AKŞENER İÇİN 25 MİLYON İMZA ATILIR"
Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'nun Konak Akdeniz Mahallesi'nde bulunmasını eleştiren Dervişoğlu, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı adayı olarak teklif etmek üzere Ankara'dan kalkıp Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'na geldik. En başından beri söylüyoruz, bu işlemleri kolaylaştırmış olsalardı bir günde bir milyon imza toplamamız mümkündü. Ben Güzelbahçe'de imza vermek için Ankara'dan geldim ama Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu Alsancak'a taşınmış. Vatandaş tüm bu zorluklara rağmen 100 binin üzerinde imzayı toplamıştır. Eğer imza toplama işlemi nüfus müdürlükleri ve noterlerde de olsaydı ilk günde 1 milyonu görebilirdik. E-devlet üzerinden olsaydı yine buna muvaffak olabilirdik. Her türlü zorluğu aşa aşa geliyoruz. Şartları olgunlaştırsınlar 24 Haziran'a kadar imza atalım, attığımız imza Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu ifade eder. İddiam şu ki 24 Haziran'a kadar imza serbest kalsa 25 milyonun üzerinde Sayın Akşener için imza atılır" dedi.

"UZUN ZAMANDIR AKLI HİÇ BERRAK OLMADI"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı adayları için atılan imzalara yönelik sözlerine de tepki gösteren Dervişoğlu, "Bahçeli Bey, 'imza işi aklımı karıştırıyor' diyor. Ben de onun her söylediğinin milletin aklını karıştırdığını söylüyorum. Uzun bir zamandan beri aklı hiç berrak olmadı. Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

"İZMİR BİZİM YÜZ AKIMIZDIR"
Akşener için İzmir'de atılan imzalara da değinen Dervişoğlu, "İzmir'in Türkiye için önemi büyüktür. Dolayısıyla bizim için de önemi çok büyüktür. Yüksek bir performans göstermişlerdir ve kendilerini kutluyorum. İzmir bizim yüz akımızdır." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir