MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti’de 'Tire' krizine nokta: Başkan yeniden aday oluyor!
Politika
30 Ocak 2024 Salı 13:05

İYİ Parti’de 'Tire' krizine nokta: Başkan yeniden aday oluyor!

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran’ın adaylığı üzerine başka partiye transfer ve çekilme iddialarının gölgesinde günlerce gündemi meşgul eden kriz aşıldı. Edinilen bilgiye göre Akşener yarın grup toplantısında Duran’ın elini Tire adayı olarak kaldıracak.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti’de İzmir özelindeki aday belirleme süreci devam ederken, partinin İzmir’de yerelde tek iktidarda olduğu ilçede yaşanan kriz çözüldü. 

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran’ın adaylığı üzerine başka partiye transfer ve çekilme iddialarının gölgesinde günlerce gündemi meşgul eden kriz parti için önemli temaslarla aşıldı. 

Genel Merkez, İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan ve İzmir Milletvekillerinin Tire Belediye Başkanı Duran ile yürüttüğü istişarelerden olumsu sonuç alındı. Süreçte ayrıca Duran’ın ilçede kendi yaptırdığı saha araştırmaları ve anketlerin sonuçlarının etkisiyle de aday olma kararında önemli rol oynadığı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın yapılacak grup toplantısında kürsüye çağıracağı adaylar arasında Duran da yer alacak. Böylece Duran’ın İYİ Parti’den Tire Belediye Başkan adaylığı resmileşecek. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir