MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Çıray’dan İzmir’deki ‘akraba atamaları’ iddiaları hakkında çıkış!
Politika
30 Temmuz 2019 Salı 19:54

İYİ Partili Çıray’dan İzmir’deki ‘akraba atamaları’ iddiaları hakkında çıkış!

İzmir’de bazı CHP’li belediye başkanlarının akrabalarını önemli görevlere atadığı iddiaları üzerinden tartışmalar sürerken, İYİ Parti ortaya atılan iddialar ve yaşanan tartışma üzerine sessizliğini bozdu. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de Torbalı, Selçuk, Karaburun, Menemen ve Menderes ilçelerinde belediye başkanlarının akrabalarını önemli görevlere atadığı iddiaları üzerinden tartışmalar sürüyor.

Torbalı’da oğlunu belediye şirketine genel müdür yardımcısı yapan İsmail Uygur ve Karaburun’da kendisini belediye şirketine maaşlı müdür atayan İlkay Girgin Erdoğan kamuoyundan gelen tepkiler sonrası karalarından geriş adım atmıştı.

Selçuk ve Menemen’de belediye başkanları ‘akraba atamalarına’ yönelik haklarındaki iddiaları ise yazılı açıklamayla yalanlamıştı.

CHP'li bazı belediyelerdeki ‘akraba atamaları’ iddiası kentte tartışma konusu olurken, AK Parti cephesinden de tepki açıklamaları gelmişti.

İYİ Parti ortaya atılan iddialar ve yaşanan tartışma üzerine sessizliğini bozdu.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu Menemen, Selçuk ve Menderes belediye başkanlarına sahip çıktı. Çıray, 3 başkanla ilgili ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını  ifade etti. Çıray sosyal medyadan şunları yazdı:

"Genç belediye başkanlarına haksızlık etmeyelim. Haklarında çıkan yakın kayırmacılığı haberleri doğru değilmiş. Bu gençlerin hevesini kaçırmayalım. Başkanları Millet İttifakı olarak da dikkatle izliyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir