MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e kongre mesajı!
Politika
22 Aralık 2017 Cuma 15:41

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e kongre mesajı!

6 İzmir Milletvekili ile görüşen Kılıçdaroğlu İl Kongresi’nin de gündeme geldiği buluşmada uzlaşı mesajı verirken, kongreye katılacağını da söyledi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde geride kalan ilçe kongrelerinin ardından gözler 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’ne çevrilirken Ankara’da sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

- 'ÖRGÜTLERİN PATRONU'NA İZMİR DİVANI DAVETİ... 

CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Mustafa Balbay, Zeynep Altıok ve Özcan Purçu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM'de bir araya geldi. 

Vekillerin Genel Başkan’ın yeni yılını kutladığı ve İzmir Kongresi’ne davet ettiği buluşmada süreç de konuşuldu. Kılıçdaroğlu’ndan İzmir Kongresi’ne yönelik önemli mesajlar geldi.

CHP Genel Başkanı’nın uzlaşıdan yana olduğu tek adaylı, kavgadan gürültüden uzak bir kongre temenni ettiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun herhangi bir ismi işaret etmeyeceğini örgütün en doğru ismi seçeceğine inandığını dile getirdiği öne sürüldü.  Kılıçdaroğlu’nun ayrıca “Kongreye ben de geleceğim inşallah” dediği bildirildi.

 



 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir