MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak’ta Kemeraltı için kritik protokol…. Mutlu yetki isteyecek
Yerel Yönetimler
29 Eylül 2024 Pazar 10:43

Konak’ta Kemeraltı için kritik protokol…. Mutlu yetki isteyecek

Konak Belediyesi Kemeraltı Çarşısı’nda elektrik ve topraklama tesisatlarının denetlenmesi için harekete geçti. Meclis gündemine getirilecek önergeyle Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile protokol imzalanması için Başkan Mutlu yetki isteyecek.

GERÇEKİZMİR- Dünyanın en önemli açık hava çarşısı Kemeraltı Çarşısı için Konak Belediyesi yeni bir çalışma yapmaya hazırlanıyor. Zaman zaman elektrik kabloları nedeniyle çıkan yangınlarla gündeme gelen Kemeraltı Çarşısı'nda TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi işyerlerinin elektrik ve topraklama tesisatlarının denetimini yapacak. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mecliste TMMOB ile protokol imzalamak izin yetki isteyecek.

Gündem maddesi şu şekilde:

-Belediyemiz ile TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında “Tarihi Kemeraltı Bölgesinde Bulunan İşyerlerinin Elektrik ve Topraklama Tesisatı Denetimlerinin Yapılması” ve “Tarihi Kemeraltı Bölgesinde İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Verilmesi Aşamasında Belediye Adına Elektrik ve Topraklama Tesisatı Denetimlerinin Yapılması” hakkında işbirliği protokolü yapılması için Konak Belediye Başkanı Mimar Nilüfer ÇINARLI MUTLU'ya yetki verilmesi hk. (Ruhsat ve Denetim Md.)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir