MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de istifa furyası: İl Başkanı Karataş'tan sert çıkış
Politika
18 Ekim 2017 Çarşamba 11:28

MHP İzmir’de istifa furyası: İl Başkanı Karataş'tan sert çıkış

MHP İzmir’de istifa furyası sürüyor. Partinin 2014 seçimlerindeki Seferihisar ve Dikili belediye başkan adayları istifa etti. Rota yeni parti… Öte yandan MHP İl Başkanı Karataş istifalarla ilgili sessizliğini bozdu, " Partiyi uzun zamandır yıpratmaya çalışanların istifaları zarar getirmez fayda sağlar" dedi.

GERÇEKİZMİR - MHP’den ihraç edilen Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partide hazırlıklar sona gelirken, MHP İzmir cephesinden istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

2014 yılında MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Murat Taşer’in istifa sonrası, partinin Torbalı’da belediye başkan adayı gösterdiği Yurdadoğ Mutlu da istifa kararı almıştı.

İKİ İSTİFA DAHA
MHP İzmir’de istifa zinciri iki isimle daha devam etti. MHP’den 2014’te Dikili Belediye Başkan Adayı gösterilen Halis Devecioğlu ile Seferihisar’dan Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Naci Gökdeniz MHP’den istifa etti. İkili Taşer ve Mutlu gibi istifa dilekçelerini ilçe seçim kuruluna teslim etti. 

Devecioğlu ve Gökdeniz’in de rotasının yeni parti olacağı belirtildi.

KARATAŞ: YOK HÜKMÜNDELER ZATEN
MHP’de prtiden 2014 yılında aday gösterilen isimlerin istifaları sonrası İl Başkanı Necat Karataş sessizliğini bozdu. Karataş, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bunlar zaten yoklardı ki… Ne 7 Haziran’da ne 1 Kasım’da hiçbir zaman olmadılar. İstifaları prosedürden ibaret. Siyaset yapmayan birinin istifasını değerlendirmeye bile gerek yok. Yoklardı zaten. Kaldı ki MHP halkın huzuruna gidip oy isterken, bunlar ‘partiye oy vermeyin’ diyenler. Bunu yapanların istifası dikkate alınmaması gerek. Ne yaptılar. Ne uğraş verdiler. Hangi siyasi çalışma içinde oldular da istifalarını dikkate alalım. Siyaseten alanda olmayan çalışma yapmayanın istifası olsa ne olur olmasa ne olur yok hükmündeler zaten. Partiyi uzun zamandır yıpratmaya çalışanların istifaları zarar getirmez fayda sağlar. Biz kendimize bakıyoruz. Hedefimiz 2019…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir