MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de istifa rüzgarı: O ismin de rotası yeni parti!
Politika
17 Ekim 2017 Salı 11:51

MHP İzmir’de istifa rüzgarı: O ismin de rotası yeni parti!

Partinin önemli isimlerinden Taşer’in istifası sonrası, 2014 yerel seçimlerinde Torbalı Belediye Başkan Adayı gösterilen İlçe Eski Başkanı Yurdadoğ Mutlu da MHP’den istifa etti. Mutlu ile birlikte başkanlık döneminde görev yaptığı 20 kişi de istifa kararı alırken yeni rotanın yeni parti olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GERÇEKİZMİR - Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partide 25 Ekim’de yapılacak toplantı öncesi hazırlıklar sürerken, MHP İzmir cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bir süredir MHP’den ayrılacağı konuşulan, partinin 2014 yerel seçimlerindeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer'in istifa kararının ardından bir önemli isim daha partiyi bıraktı.

- İZMİR SİYASETİNİN ÖNEMLİ İSMİ MHP'DEN İSTİFA ETTİ!... 

MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde Torbalı’dan belediye başkan adayı gösterdiği ve İlçe Eski Başkanı Yurdadoğ Mutlu istifa etti. Mutlu ile birlikte başkanlık döneminde beraber görev yaptığı aralarında eski yöneticilerin de bulunduğu 20 kişilik grup da istifa dilekçesini İlçe Seçim Kurulu’na sundu.

MHP'den ayrılan isimlerin yeni Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiye geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.


O ZİRVEDE YER ALMIŞTI 
Mutlu, Taşer’in Ankara’da Akşener ile yaptığı zirvede yer alan isimlerdendi. Olaylı kongre sürecinde ‘imzacılar’ arasından yer alması nedeniyle görevden alınan MHP Torbalı Eski Başkanı ziyaret sonrası Akşener’le fotoğrafını ve “Sayın Meral Akşener'in söylediği sözden başkasına itibar etmeyiz” mesajını paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir