MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de şok karar: Karataş istifa etti, yerine o isim geçti!
Politika
17 Eylül 2018 Pazartesi 13:03

MHP İzmir’de şok karar: Karataş istifa etti, yerine o isim geçti!

MHP İl Başkanı Necat Karataş sürpriz bir karar alarak görevinden istifa etti. MHP İl Başkanlığına Karataş'ın vekili olarak görev yapan Veysel Şahin yeni il başkanı olarak atandı.

GERÇEKİZMİR - 2019 yılının Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler için hazırlıklara başlayan Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) İzmir cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 

MHP İl Başkanı Necat Karataş 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. 

Karataş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
21 Ekim 2011 Tarihinde Hareketin Lideri, Muhterem Genel Başkanım Devlet Bahçeli Bey tarafından atandığım MHP İzmir İl Başkanlığı görevimi bir başka dava arkadaşıma devrediyorum.  Bugüne kadar ifa ettiğim bu kutlu görevle beni onurlandıran  Liderim Devlet Bahçeli beye Şükran’larımı arzediyor ellerinden öpüyorum. Allah Başımızdan eksik etmesin. Görev sürem boyunca bizden desteğini esirgemeyen, Partimizin her kademesinde görev yapan başta Genel Merkez yöneticileri ve görevlileri olmak üzere, İzmir’de birlikte görev yaptığım İl Yöneticisi İlçe Başkanı ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları Başkanları ve yöneticilerine Vakıf, Sendika Başkanı ve yönecilerine ve Hareketin Mensubu vefakar cefakar yiğit Dava arkadaşlarıma Ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.  Allah hepinizden razı olsun. Hareketin bir evladı olarak; Bundan böyle liderimiz Devlet Bahçeli Beyin emrinde teşkilatımızın yanında bir nefer olarak mücadele edeceğimi, elimden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımın bilinmesini isterim. Bir Başka Görevde Buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Muhterem liderim Sözün Sözümüz Yolun Yolumuzdur... 

Karataş'ın geride kalan hafta Genel Merkez'deki temasları sırasında farklı bir görev konusunun gündeme geldiği öğrenildi. MHP'de 7 yıldır il başkanlığı görevini yürüten tecrübeli siyasetçinin parti üst yönetiminde görev alabileceği ya da yerel seçimlerde belediye başkan adayı olabileceği bildirildi. 



YENİ BAŞKAN ŞAHİN 
Karataş'ın istifası sonrası Genel Merkez İzmir kararını verdi. MHP İl Başkanlığına Karataş'ın vekili olarak görev yapan Veysel Şahin yeni il başkanı olarak atandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Üç hilal
 17 Eylül 2018 Pazartesi 22:35
Al birini vur ötekine Sait Nejat Veysel üçlüsü aynen devam MHP İzmir de hiç bir şey değişmez emeklilikleri doldu hala aynı yerdeler MHP İzmir oyları bu yüzden düşüyor işte
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir