MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen’de kupa maçı öncesi ‘hakem’ tepkisi
Spor
26 Ekim 2017 Perşembe 08:21

Menemen’de kupa maçı öncesi ‘hakem’ tepkisi

Menemen Belediyespor Başkanı Aydın Şahin, kupada Giresunspor ile oynayacakları maçın hakeminin Trabzon bölgesinden olmasına tepki gösterdi.

TFF. 2. Lig Kırmızı Grupta lider Menemen Belediyespor, lig şampiyonluğu hedefinde emin adımlarla ilerliyor. Ligdeki başarısını Ziraat Türkiye Kupası’nda da gösteren sarı lacivertli ekip, yarın saat 17:00’de Giresunspor ile Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçını oynayacak.

Giresun Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta düdük çalacak hakemin, komşu il olan Trabzon Bölgesi Hakemi Abdullah Yılmaz olmasına tepki gösteren Menemen Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın Şahin, “Geçtiğimiz sezon, 8 Mayıs 2017 tarihinde Gümüşhane’de oynanan 2. Lig play-off karşılaşmasında yine komşu il takımı Gümüşhane lehine çaldığı düdüklerle elenmemize neden olan Ahdullah Yılmaz’ı istemediğimizi Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’na bildirdik. Ancak önerimizi ve yaşananları dikkate almayıp kayıtsız kaldılar. Bu tutuma anlam veremiyoruz. Geçen sezon ki play-off maçında, 6 dakikalık uzatmayı Gümüşhanespor gol atana kadar sürdüren ve 9 dakika maçı uzatan komşu il hakemini, ne tesadüftür ki bu yıl da yine Menemenspor’un maçında görevlendirmişler. Komşu il Giresun’da Abdullah Yılmaz’a görev verilmesini mantığımıza sığdıramıyoruz. Türkiye’de başka hakem mi yok? Karadeniz takımının maçına o bölge hakemi veriliyor üstelik de komşu ilden. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu bu yanlış karardan dönmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Menemenli
 26 Ekim 2017 Perşembe 14:25
Abdullah Yılmaz Menemen de maç yönetsin!!!
 Ismet karagüz
 26 Ekim 2017 Perşembe 11:54
Gümüşhane maçında menemeni yakan hakem olarak tanıdık abdullah yılmazı başkanımız hakkı olarak bu hakeme tepki gösteriyor bizlerde menemen spor taraftarı olarak abdullah yılmazı bu maçı yönetmesini istemiyoruz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir