MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Piriştina’ya sosyal medyadan destek seli!
Politika
28 Ocak 2019 Pazartesi 14:07

Piriştina’ya sosyal medyadan destek seli!

Aydoğan Hepdemirgil isminin PM'de adaylık vizesi almadığı Buca'da mevcut Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya yeniden aday gösterilmesi için sosyal medyadan destek yağdı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- CHP son yapılan  MYK ve Parti Meclisi toplantılarının ardından İzmir’de Büyükşehir Adayı olarak Tunç Soyer’i ve 23 ilçede belediye başkan adayını açıkladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ilçelerle birlikte CHP, İzmir’de toplam 26 ilçede adaylarını açıklamış oldu. İYİ Parti ile yapılan işbirliği sonucunda Kiraz ve Tire’de aday çıkarmayacak olan CHP’nin İzmir’de adayını açıklamadığı Buca ve Bayraklı kaldı.

Buca'da PM'ye sunulan Aydoğan Hepdemirgil ismine adaylık vizesi çıkmadı. Buca Adayı bayraklı ile birlikte önümüzdeki toplantıda belli olacak.

CHP'de Buca özelinde belirsizlik sürerken, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya sosyal medyadan destek yağdı. Piriştina’nın tekrar aday gösterilmesini isteyen vatandaşlar  taleplerini sosyal medyada dile getirdi. Piriştina, Twitter’da “bucaicinpiristina” başlığıyla trend topic oldu.

Öte yandan Twitter hesabından bir açıklama yapan Piriştina da "Partimizin aday belirleme sürecinde şahsıma olan desteklerini sosyal medya üzerinde yoğun bir şekilde paylaşarak Türkiye’nin gündemine taşıyan, sonuç ne olursa olsun yüreği bizimle atıp Bucamızı güzel günlere taşımamız için destek veren hemşerilerime şükranlarımı bir borç bilirim" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 BUCALİ
 29 Ocak 2019 Salı 09:15
Levent başkanın 5 yıl içinde yapmış olduğu projeleri açın okuyun 10 yılda kimsenin yapmadığı çalışmaları gerçekleştirdi..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir