MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sındır’dan kongre mesajı: Kaybeden yok, artık gün…
Politika
9 Ocak 2018 Salı 09:49

Sındır’dan kongre mesajı: Kaybeden yok, artık gün…

CHP Genel Sekreteri Yücel’in zaferiyle biten İzmir Kongresi sonrası bir mesaj yayınladı. Yeni İl Başkanı Yücel’i, kurullara girmeye başaran ve kurultay delegesi partilileri ve Gümrükçü’yü kutlayan Sındır, “Kaybeden olmamıştır, artık gün mücadele günüdür” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü haftasonu yapılan kongre ile yeni il başkanını seçti.

Deniz Yücel 355 delegenin oyunu alarak CHP İzmir’in yeni il başkanı oldu.

- CHP İZMİR SEÇİMİNİ YAPTI: TÜM DETAYLARIYLA KONGRE... 

- 'ÇARŞAF' RAPORU: YÖNETİM FİRESİZ, 2 İSİM LİSTE DELEREK KURULTAYA!... 

Çarşaf liste yöntemiyle yapılan ve yaklaşık 20 saat süren kongrenin yankıları sürerken parti içinden önemli isimlerden mesajlar da gelmeye devam ediyor.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da bir değerlendir mesajı yayınlandı. Sındır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yeni İl Başkanı Yücel’i, kurullara girmeye başaran ve kurultay delegesi partilileri ve kongrede aday olan CHP Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü’yü kutlayan Sındır, “Kaybeden olmamıştır, artık gün mücadele günüdür” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Seviyeli, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde, demokrasi şöleni havasında ve partimize yakışır bir şekilde gerçekleştirilen CHP İzmir İl Kongremizde ipi göğüsleyerek İl Başkanı seçilen Sn.Deniz Yücel’i, Yönetim ve İl Disiplin Kurullarına girmeyi başaran ve Kurultay Delegeliği sorumluluğunu üstlenen değerli yol arkadaşlarımı kutluyorum.

Edilgen bir tavırla başarı dilemekle yetinmeyip başarılı olmaları için üzerime düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeyi bir görev biliyorum.

Sandıktan çıkan sonuç ve aritmetik bir yana, demokratik haklarını ve özgürce adaylık iradelerini kullanmış olan başta Sn. Utku Gümrükçü ve organlara aday olmuş olan diğer tüm yol arkadaşlarımı da ayrıca kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Her CHP seçiminde olduğu gibi bu seçimin de kaybedeni olmamıştır, kazanan CHP ve ülkemizin aydınlık geleceği için umut, heyecan, mücadele azmi, inancı ve kararlılığı olmuştur.

Artık gün, karanlığa karşı dayanışma ve omuz omuza mücadele günüdür...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir