MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer’den ‘Körfez’ eleştirilerine yanıt: Bir şeyler söyleyeceğimiz zaman gelir!
Güncel
27 Ağustos 2024 Salı 13:45

Soyer’den ‘Körfez’ eleştirilerine yanıt: Bir şeyler söyleyeceğimiz zaman gelir!

Önceki Dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Körfezde yaşanan balık ölümleri ve kötü koku nedeniyle kısa bir açıklamada bulundu. Soyer kendi döneminde üzerine düşeni yaptığını kaydederken, Eski başkan Kocaoğlu’nun eleştirilerine yönelik, “Onunla ilgili bir şeyler söyleyeceğimiz zaman gelir” ifadelerini kullandı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Körfezi’nde yaşanan toplu balık ölümleri ve kötü koku hakkında konuştu.

Soyer, Mevcut Başkan Cemil Tugay ve Eski Başkan Aziz Kocaoğlu’nun kendi dönemine ait eleştirilerine ise cevap vermekten kaçınırken Kocaoğlu’nun sözlerine, “Onunla ilgili söyleyeceğimiz zaman gelir” demekle yetindi.

Soyer, son dönemde yaşanan balık ölümleri ve kötü koku ile ilgili olarak, “Biz üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik. Bununla ilgili başka bir şey söylemek istemem” diye konuştu.

Tugay’ın ‘Ben Körfez’de yüzmeyi vadetmiyorum’ sözlerini sorduğumuz Soyer, “Buna cevap vermemi istiyorsunuz ama ben böyle bir cevap vermek istemiyorum’ diye konuştu.

"ZAMANI GELİR"

Soyer, Eski Başkan Kocaoğlu’nun kendi dönemine yönelik eleştirilerine de, “Onunla bir şeyler ilgili söyleyeceğimiz zaman gelir. Şu anda bir şey söylemek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir