MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay partililere seslendi: Yüzde 25’lerin altında ezilmekten bıktık!
Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 16:44

Tugay partililere seslendi: Yüzde 25’lerin altında ezilmekten bıktık!

CHP'de genel başkan adayı Özel’in İzmir ziyaretinde partililere seslenen Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, ‘’ Yıllardır cam tavanların yüzde 25’lerin altında ezilmekten bıktık. Sağcı partilere muhtaç olmaktan bıktık. CHP bundan sonra gireceği bütün seçimlerde birinci parti olmalıdır’’ ifadelerini kullandı.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) gözler 4-5 Kasım’da gerçekleştirilecek büyük kurultaya çevrildi.

Genel Başkan adayı, parti Grup Başkan’ı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel önemli bir İzmir mesaisine imza atarken il başkanlığı ziyareti gerçekleştirdi ve temaslarda bulundu. Özgür Özel’in parti binası önünde gerçekleştirdiği açıklama öncesi daha önce Özel’e desteğini açıklayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da bir konuşma gerçekleştirdi.

‘’YÜZDE 25’LERİN ALTINDA EZİLMEKTEN BIKTIK’’

Sözlerine, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi ne istiyor? Değişim olduktan ne olacak? O zaman ne diyoruz? İktidar, iktidar, iktidar…’ şeklinde partililere seslenerek başlayan Tugay şöyle devam etti:

Bu partinin evlatları elbette değişim talep edebilir. Elbette ki genel başkan değişikliği isteyebilir. Birbirimizi kırmadan dökmeden bunu yapabiliriz. Yıllardır cam tavanların yüzde 25’lerin altında ezilmekten bıktık. Sağcı partilere muhtaç olmaktan bıktık. CHP bundan sonra gireceği bütün seçimlerde birinci parti olmalıdır. CHP kurucusu ile Atatürk’ü ile 1970’lerde biz solcuyuz diyen Ecevit’i ile bu ülkenin haksızlığa maruz kalan herkesin yanında olmaya hazır. Örgüt buna hazır değil mi? O yüzden örgüt ‘Özgür’leşecek. CHP iktidar olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir