MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de gözler kongre sürecinde: Çiğli’de adaylığa ‘Sarı’ ışık!
Politika
10 Ocak 2018 Çarşamba 09:21

AK Parti’de gözler kongre sürecinde: Çiğli’de adaylığa ‘Sarı’ ışık!

AK Parti İzmir’de olağan kongre süreci önümüzdeki günlerde yeniden start alacak. Aday trafiğinin en yoğun yaşandığı ilçelerden biri Çiğli…

GERÇEKİZMİR - AK Parti’de gözler ertelenen olağan kongre takviminde…

Temmuz ayında delege seçimleri tamamlanan ancak kongreleri ertelenen AK Parti İzmir’de, sürecin önümüzdeki günlerde yeniden start alması beklenirken, ilçelerde ‘aday’ hareketliliği de arttı.

Aday trafiğinin en yoğun yaşandığı ilçelerin başında Çiğli geliyor. Muhalefetin yetersiz kaldığı Çiğli’de mevcut başkan Sedat Karatekin’in değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mahmut Polat, Hasan Yiğit, Ahmet Tok ve Erdal Ertan’ın isimleri ilçe başkan adaylığı için geçerken, kulislerde yüksek perdeden konuşulan bir başka isim de AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Sarı…

2013’ten bu yana partide aktif görevlerde bulunan Sarı, ilçe gençlik kolu başkanlığında hayata geçirdiği sosyal projelerde dikkat çekiyor.

İlçede CHP’li belediyeye yönelik muhalefet eksikliğini de gençlik kolları olarak gideren isimlerden olan Sarı, ismi ilçe başkanlığı için geçen adaylara göre yıpranmamışlığı, teşkilatı tanıması, ilçedeki STK’larla iyi diyalogları gibi nedenlerle teşkilat içinde koltuğa yakıştırılıyor.

Sarı’nın da teşkilattan gelecek talep ve Genel Merkez’den verilecek onay sonrası görevden kaçmayacağı ve taşın altına elini sokacağı ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir