MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir’den köpek sahiplenen hayvanseverlere mama desteği
Yerel Yönetimler
16 Kasım 2023 Perşembe 08:08

Büyükşehir’den köpek sahiplenen hayvanseverlere mama desteği

Mecliste oybirliğiyle kabul edilen karar kapsamında barınaktan köpek sahiplenen hayvanseverlere Büyükşehir’in ürettiği mamalarla destek verilmesi kararlaştırıldı.
GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı ikinci oturumunda can dostlar ve hayvanseverler için önemli bir karar alındı.

Mecliste komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edilerek onaylanan önerge kapsamında barınaklardan köpek sahiplenen hayvanseverlere Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ürettiği mamalardan verilerek destek olunması kararlaştırıldı.

İlgili önergede, “Toplum faydası, hayvanların iyi şartlarda yaşaması, konforu, sokaktaki popülasyonun azalması için barınaklarda sahiplendirilmesi uygun olan sokak köpeklerinin Belediye Meclisimizce belirlenecek miktarda ve kendi ürettiği mamalardan bu hayvanları sahiplenen vatandaşlara verilmesine yönelik Yazılı Önergenin;  Hukuk – Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonlarınca oybirliği ile uygun bulunduğuna, Plan ve Bütçe Komisyonunca “Önergenin ilgili dairesi bütçesinden karşılanması” şeklindeki görüş doğrultusunda oybirliği ile uygun bulunduğuna ilişkin rapor” ifadeleri yer aldı. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir