MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bornova’da delegasyondan ‘tek vücut’ kararı!
Politika
11 Ocak 2020 Cumartesi 12:53

CHP Bornova’da delegasyondan ‘tek vücut’ kararı!

CHP Bornova’da yeni başkan Çapın, ilçe yönetimi ve il delegasyonuyla bir araya geldi. İduğ ve Sındır’In da katıldığı buluşmada Bornova delegasyonu il kongresi sürecinde ‘tek vücut’ hareket etme konusunda fikir birliğine vardı. Öte yandan Çapın’a il kongresiyle ilgili yetki verilmesi de gündeme geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Bornova’da 3 adaylı yarışta ipi göğüsleyen Ertürk Çapın, ilçe yönetimi ve il delegasyonuyla bir araya geldi.

Bornova’da Portakal Kafe’de gerçekleşen buluşmaya kongrede Çapın’a destek veren İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile Büyükşehir Belediyesi Ege Şehir Planlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Başak da katıldı. 

Toplantıda İlçe Başkanı Çapın ve delegasyon il kongresi sürecinde birlikte hareket etme noktasında fikir birliğine vardı.

Bazı delegelerin toplantıda ilçe başkanı Çapın’a il kongresiyle ilgili süreçte yapılacak toplantılar için ‘yetki’ verilmesini gündeme getirdiği öğrenildi.

ÇAPIN'DAN YÜCEL ÇIKIŞI

Öte yandan toplantıda Çapın'ın İl Başkanı Deniz Yücel'le ilgili bir sitemini dile getirdiği öğrenildi. Çapın'ın ilçe kongresi sürecinde 2 kez Yücel'le görüştüğünü ve il kongresinde kendisini destekleyeceklerini söylediğini, buna rağmen Yücel'in ilçe kongresinde taraf olup adaylardan Gürol Türkmentepe'yi desteklediğini dile getirdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Metin kara
 11 Ocak 2020 Cumartesi 17:23
Günün sonunda Ertürk başkan Deniz beyi öylede böylede desteklicek.kendince dirsek gosteriyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir