MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dağ’dan MHP'ye ziyaret, Cumhur İttifakı’ndan birlik mesajları!
Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 14:01

Dağ’dan MHP'ye ziyaret, Cumhur İttifakı’ndan birlik mesajları!

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Dağ MHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Dağ, “Buradaki uyumlu çalışmamız şehrimiz açısından da çok daha kıymetli olacak. Şehrimizin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Bunların merkezi iktidardaki çözümlerini sonuna kadar kazandırmaya, çözmeye gayret gösterdik. Artık belediye ile buluşturarak çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız” dedi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan Eski Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkanı AK Partili Hamza Dağ Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumartesi günü kente geldikten sonra seçim çalışması startını veren Büyükşehir Adayı Dağ, Eski Büyükşehir Belediye Başkanları’na vefa ziyaretinin ardından MHP’nin İzmir İl Binası’nı ziyaret etti.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Dağ’a AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve İzmir Milletvekili Muharrem Kasapoğlu da ve eşlik etti. Ziyarette Büyükşehir Adayı Dağ kente yerel seçim mesajları verdi.

DAĞ: İZMİR’İN SORUNLARINI GAYET İYİ BİLİYORUZ!
Toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, “Cumhur İttifakı geçen sürede şunu net şekilde gösterdi; Bu ülkenin bekası noktasında birlikte beraberlik hususunda bir takım basit durumlar Cumhur İttifakı için geçerli olmayacaktır. 15 Temmuz’da meydanlarda kurulmuştur. Uyumlu süreç işliyor. Başkaca ittifaklar proje ittifakı olarak kendileri ifade etmişlerdi. Cumhur İttifakı için bayrak önemli, vatan önemli. İzmir Hasan Tahsin’in memleketi. Buradaki uyumlu çalışmamız şehrimiz açısından da çok daha kıymetli olacak. Belediye başkanlığımız döneminde de bu istişareyi devam ettireceğiz. Şehrimizin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Bunların merkezi iktidardaki çözümlerini sonuna kadar kazandırmaya, çözmeye gayret gösterdik. Artık belediye ile buluşturarak çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. Bunu hem büyükşehir belediye başkanı olarak 30 ilçede kazanacağımız belediyelerde bunu hayata geçireceğiz. Çok heyecanlı yaklaşık 2 aylık bir kampanya dönemi geçireceğiz 5 yıllık bir belediye başkanlığı döneminde de İzmir’i adım adım her yeri gezeceğiz. Her vatandaşımızın hep yanında olacağız. Bundan sonra da yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

MHP İL BAŞKANI ŞAHİN’DAN DAĞ’A: YANINIZDA TER DÖKECEĞİZ!
MHP İl Başkanı Şahin toplantıda yaptığı konuşmada, “Yanınızda ter dökeceğimiz emek vereceğimizi herkesten oy isteyeceğimizi söylemek istiyorum” dedi.

"BU BERABERLİKTEN ONUR DUYUYORUZ"
Söz alan AK Parti İl Başkanı Saygılı, “Cumhur İttifakı ortağımıza ziyarete geldik. Hamza Dağ başkanımızla hemhal olmaya geldik. Cumhur İttifakı bu milletin bağrından çıkmış, beka sorununu en iyi anlayan, elinden gelen her türlü fedakarlığı gösteren bir ittifaktır. Hem dahili hem harici herkes bunu bilmektedir Bu beraberlikte olmaktan onur duyduğumuzu söylemek istiyorum” diye konuştu.

KASAPOĞLU: İPİ EN ÖNDE GÖĞÜSLEYECEĞİZ!
AK Parti İzmir Milletvekili konuşmasında Kasapoğlu, “Cumhur İttifakı olarak ilk günkü gibi biriz, beraberiz. Hep birlikte kutlu bir yolu yürümenin başlangıcındayız. Bu güzel şehrin ilçelerini, insanlarını mamur kılmak için bir aradayız. Bu süreçler bugüne kadar birlikte el ele vererek inşa edildi. Bundan sonra bu ruhu birlikte diri tutup yarınlara taşıyacağız. Önümüzde bir seçim var. Cumhur İttifakı olarak omuz omuza girdiğimiz yeni bir mücadele. İzmir ülkemizin en özel şehirlerinden biri olarak hizmetlerin en İyisini hak eden bir şehir. Bu güzel şehre Büyükşehir'de değerli adayımız Hamza Dağ ve 30 ilçede adaylarımızla İzmir’in markasını güçlendirmek üzere birlikte çalışacağız. Engeller sıkıntılar olsa da aldırmadan çalışacağız. Ve inşallah Cumhur İttifakı olarak bu ipi en önde göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir