MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ne diyeceği merak konusu olmuştu… Çelebi’den ‘Öcalan’ paylaşımı
Politika
23 Ekim 2024 Çarşamba 14:13

Ne diyeceği merak konusu olmuştu… Çelebi’den ‘Öcalan’ paylaşımı

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Abdullah Öcalan' ile ilgili yaptığı “Dem Parti grubunda konuşsun” çağrısına destek geldi. Çelebi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahçeli’nin bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşarak, “Tereddütsüz yanlarındayız!” dedi.

GERÇEKİZMİR- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı “Terörist başı gelsin, TBMM’de DEM Parti grubunda konuşsun” açıklaması ülke gündemine bomba gibi düştü. Bahçeli’nin açıklamalarına Cumhur İttifak’ı destek verirken, muhalefet ise tepki gösterdi.

CHP’de ve Millet Partisi’nde siyaset yapan, siyasi kariyerine AK Parti’de devam eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin ne söyleyeceği merak konusu oldu. Asker kökenli Çelebi sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının olduğu bir paylaşımda bulunan Çelebi "Öcalan çağrısı"na destek verdi.

Çelebi’nin açıklaması şu şekilde:
 “Atatürk: ‘Aslolan iç cephedir. Memleketi temelinden yıkan iç cephenin çökmesidir.’
Erdoğan: ‘Türkiye gibi misyon sahibi bir ülkede hiçbir hadise rastgele yaşanmaz. Hiçbir karar tesadüfen alınmaz.’
Cumhur İttifakı, Bilge lider Sn. Devlet Bahçeli ve Avrupa ve Dünyanın En Kıdemli lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile devletimizi ve milletimizi güvenli limanda tutacak, Türkiye Yüzyılıyla şahlandıracaktır.
Tereddütsüz yanlarındayız!”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir